Groothandel kaarsen

Onze unieke collectieDe Bredase Kaarsenfabriek produceert ruim veertig jaar kaarsen van top kwaliteit. Als zelfstandig werkend fabriek hebben wij naast een standaard programma de mogelijkheid om eenvoudig klant specifieke oplossingen te bedenken. Dit gebeurd in de horeca tak maar zeker zo vaak in de interieur branche.

De klant komt met een wens en wij proberen deze te vertalen in een kant en klaar product. Dit kan ook al kleine schaal maar zeker op grote. U kunt hierbij denken aan een eigen productie onder private label van sierkaarsen of een eigen geurkaars in glas. Leg gerust uw wensen eens aan ons voor en wij bekijken samen de vele mogelijkheden.

Ook voor levering aan de horeca groothandel of wanneer er geen samenwerking is met deze in uw regio direct zijn wij een geschikte partner. Bij ons staat de klant altijd centraal en wordt er gekeken naar een klant specifieke oplossing. Informeer geheel vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs.

Als sinds de oprichting is één aspect van het grootste belang: kwaliteit. Dat vindt u uiteraard terug in al onze producten. En ook in de manier waarop wij werken:
– de service aan onze klanten is optimaal;
– als partner staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel;
– voor ieder product bieden wij een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding;
– een ruim assortiment dat voortdurend in ontwikkeling is.

Om contact met ons op te nemen kunt u hier klikken. Om er achter te komen welke groothandel bij u in de buurt zit kunt u ook het beste contact met ons opnemen.